Hace 8 años | Por --298049-- a jaxenter.com
Publicado hace 8 años por --298049-- a jaxenter.com

Se ha lanzado un nuevo lenguaje, disponible en github, en el cual se usan emojis como órdenes y comandos. El lenguaje está disponible para OS X, Raspbian, Ubuntu y sigue aumentando. Como todo lenguaje moderno dispone de paradigmas como la orientación a objetos y dispone de todas las librerías para acceder al sistema operativo subyacente. El módulo de ejecución de programas escritos en Emojicode se ejecutan rapidísimos gracias a su máquina virtual que ocupa solo 100Kb. Por ejemplo para incrementar una variable se usaría 🍳 .

Comentarios

i_lopezalzamora

#5 Dona... les úniques que si tenen gènere son les de iglesisas i les del barbut per el tema de la barba, jo la veritat es que mai li he donat genere a les emoticones, es un redolí groc, res mes. Les que si veig que tenen sexe son les noves que es van incloure farà algun temps com: 👦 👧 👨 👩 👪 👫 👬 👭 👰 ... aquestes si, ¿però les grogues? no pas.

D

#6 Tenim tan assumit el sexisme que no ens n'adonem.

D

No quiero adivinar para que servirá este: 💩.

D

#1 Ese solicita una página no contemplada en la tabla de contextos, se genera un kernel-panic y se va todo al emoji.

D

Les emoticones són molt masclistes...a veure quan les canvien, discriminen clarament la dona.

i_lopezalzamora

#3 Hem pareix interessant el que comentes, ¿podries donar-nos alguns exemples?

D

#4 😎 👩 Sí, sí...les emoticones de Meneame. Obre-les. Observaràs que als dos primers conjunts d'emoticones apareixen caren rodones de golor groc que representen clarament homes. Les pots veure? Per què no posar cares de dones?

I encara eren més discriminatòries les primeres emoticones, no hi apareixia cap dona. En altres webs també he observat aquest fenomen discriminatori.

Alguna vegada ho he comentat als aministradors d'aquest web...però no n'han fet cas.