Notícies en català
6 meneos
114 clics
Els deu errors més freqüents en català

Els deu errors més freqüents en català

Als usuaris de la llengua sovint ens sorgeixen dubtes quan escrivim o parlem en català. No només d’ortografia, sinó també de sintaxi o, fins i tot, de morfologia i fonètica. Per això, hem decidit recollir en aquest article alguns dels errors que considerem que són freqüents en català quan escrivim.
3 meneos
8 clics
Comença la recuperació de la ràdio i televisió valencianes

Comença la recuperació de la ràdio i televisió valencianes

El secretari d'Acció Cultural, Toni Gisbert, va representar ACPV com a entitat convidada per assistir al ple de les Corts que el dimecres 23 de desembre va debatre i aprovar la proposicio de llei per a la recuperació de la rtva
4 meneos
97 clics

La expansió de la llengua catalana

Les etapes de l'expansió territorial de la llengua catalana són les següents: · expansió peninsular: Catalunya nova (S. X-XI) Mallorca, País Val. (S. XIII) · expansió mediterrània: Sicília, Sardenya, Nàpols, Atenes, Neopàtria (S. XIV)
17 meneos
121 clics
Jordi Evolé demana disculpes per parlar en "aldeano"

Jordi Evolé demana disculpes per parlar en "aldeano"  

El ‘Follonero’ va disparar un míssil directe a la ignorància de Carolina Punset i molts dirigents del PP i va demanar disculpes per adreçar-se en ‘aldeano’ al públic, “un aldeano molt diferent al vostre (amb ironia)".
11 6 0 K 29
11 6 0 K 29
3 meneos
10 clics

Sobre la polèmica dels mòbils per als diputats i diputades de les Corts

Sobre la polèmica dels mòbils per als diputats i diputades de les Corts per la qual ens esteu preguntant, volem fer els següents aclariments: - Es tracta d'un conveni de proveïment de terminals entre la Generalitat i l'empresa que ja existia d'anteriors legislatures i que s'ofereix a cada diputat o diputada, que pot acceptar- lo o rebutjar-lo.

menéame