EDICIóN GENERAL
Victima_de_la_cultura

Victima_de_la_cultura

Qüestions típiques sobre mi: - Per què escrius en català? A un estat normal aquesta qüestió no tindria sentit. És la llengua en què m'expresso millor. - Ets una troll? No és pas la meva intenció. Utilitzar la llengua pròpia és tan natural com fer l'amor. - Vols provocar? No, em sembla que no.

En menéame desde abril de 2015

6,10 Karma
18K Ranking
1 Enviadas
0 Publicadas
11K Comentarios
210 Notas

Varios muertos en el atropello masivo de una furgoneta en las Ramblas de Barcelona [927]

 1. El meu condol per les víctimes. Afortunadament tota la meva família està bé tot i que a algun li ha tocat molt a prop.

Filtrado un informe sobre el cambio climático para evitar la censura de Trump [Eng] [84]

 1. #71 Caram! Com sempre contradictori!

  D'una banda dius no creure en els models predictius, però tu, que no ets científic ni hi treballes, goses escampar les teves prediccions.

  Tens molta barra, noi! Entre els de l'homeopatia i tu estem ben arreglats!

  No crec que un grapat de diners pugui netejar una consciència bruta.
 1. #78 #17 No sé si algú paga a @Nylo, però està clar que un grapat de diners no valen la pena si hipoteques la humanitat del futur.

  Alguns pensen que 400 anys són moltíssims...però aquest és l'interval que ens separa de Cervantes.
 1. #75 No tan ràpid! Tu has vingut a un fòrum públic a escampar la teva propaganda acientífica. Potser et paguen per fer-lo, però si tires la pedra no pots amagar la mà.
 1. #68 @Nylo és especialment sospitòs.
 1. #70 La UE sí que té una política molt clara per combatre el canvi climàtic i uns objectius molt clars que s'estan complint.
 1. #71 Ja has tornat a canviar de discurs?

En la Europa del siglo XXI hay una playa segregada y está en Italia [107]

 1. Òndia! Doncs tot just dintre de pocs dies passaré uns dies de vacances per allà! De fet, pensava que ni hi havia platja.

Filtrado un informe sobre el cambio climático para evitar la censura de Trump [Eng] [84]

 1. #24 Això que han fallat ho dius tu i ho hauries de demostrar.

  Hi ha diversos models, i precisament la comparació de les seves prediccions amb allò que s'ha esdevingut ens permetrà triar els millors models predictors per al futur.

  La teva premissa simplement és falsa. De fet, s'estan complint les prediccions més negatives! És possible que el canvi climàtic s'estigui accelerant ja que estem entrant en un bucle negatiu.
 1. #25 Hi ha persones que tenen una visió molt curta de la vida, tenen poca empatia i, fins i tot, menyspreu per la Humanitat.

  Convé recordar-los que d'ençà una obra tan important com El Quixot han passat 400 anys! Us imagineu com estarem d'aquí a 400 anys? Ens ho perdonaran les generacions venidores?
 1. #26 Mmm...les dades de temperatura de molts llocs de la Península indiquen que cada vegada és més freqüent batre els records de temperatura. La majoria de les màximes s'esdevenen a partir de l'any 2000.
 1. #30 I ara, què dius! No es tracta de fe, per això hi ha un munt de científics treballant-hi.

  Els negacionistes com sempre portant merda al debat, posant en un mateix nivell vacunes i homeopatia, Trump i els científics, com si es poguessin comparar.

  És cert que hi ha diversos models, i com més dades tindrem sabrem quin és el que millor s'ajusta a la realitat. Per predir el futur amb aquests models cal primer que "prediguin" bé el que s'ha esdevingut fins ara amb el clima.
 1. #33 Sembla que la calor de l'estiu fa que les cuques surtin dels seus caus.

  Ja només falta que vingui @Nylo.
 1. #42 Estic segura que les teves impressions subjectives tenen més valor que els estudis dels científics.

Sobrecualificados y deprimidos: "Siento que estoy desperdiciando mi vida" [225]

 1. #218 Portes el Franco al cap...encara que tu no te n'adones. De fet, sembla que tampoc t'has adonat que ja som al segle XXI.

  Això és normal, encara vivim a l'època del neofranquisme, però ja molt pocs a Meneame no accepten que l'Estat és plurinacional i plurilingüístic, i que el castellà no ha de tenir privilegis.

  De debò no t'has adonat que formes part d'una minoria molt minsa a Mename, menys de l'1%? T'has quedat antiquat, però tu no ho saps.

  Nota: per cert, la teva analogia comparant el català amb el basc és ridícula: el basc no és una llengua romànica i Google Translator no la tradueix gens bé.

  Nota: tu ets l'excloent i qui no respecta la diversitat.
 1. #214 Acostuma-t'hi: el castellà només és una llengua més de la Península, no té privilegis.

  Sota el teu discurs només hi ha una realitat amagada: encara portes el Franco al cap.
 1. #202 Els teus arguments són ridiculs...alguns encara teniu el Franco al cap i no us heu adonat que ja som al segle XXI.

  Enlloc no he dit que t'hagi d'agradar la democràcia i la diversitat cultural.
 1. #187 Cap problema...ja som al segle XXI...Google Translator fa molt per l'enteniment dels pobles que tant desitges, és clar, mentre els pobles vulguin entendre's.
 1. #109 {0x1f64e} La meritocràcia en realitat és la ideologia que justifica la desigualtat.

  Està més ben vist que uns guanyin molt i d'altres poc perquè uns són més intel·ligents o treballadors o adaptats que d'altres, que no pas perquè uns són fills de papà i d'altres no. Però en realitat no és més que una altra forma de discriminació.
 1. #111 Als 22 anys pots graduar-te i encara tens tota la vida per davant per fer el que vulguis...quin problema hi ha amb estudiar una carrera universitària?
 1. #112 #28 No l'aplaudeixis, no diu la veritat: no tothom pot fer un grau universitari, ni tan sols estudis secundaris.

  I no és tant per la manca d'intel·ligència, que sí, sinó perquè moltes persones odien el simple fet de girar la tapa d'un llibre i posar-se a llegir, i molt més romandre llargues hores asseguts escoltant un professor.
 1. #121 {0x1f64e} Assistentes socials, educadores socials, psicòlegs...la integració de tantes persones de cultures diferents donarà molt de treball a professions relacionades amb l'assistència social.

  No estic d'acord amb que no hi hagi futur per als filòlegs: són molt necessaris com a correctors als nombrosos mitjans de comunicació, multiplicats amb l'auge d'internet.
 1. #128 {0x1f64e} Si ets un alumne treballador pots tenir un títol universitari sota el braç als 22 anys...a partir d'aquí tens tota la vida per davant per fer el que vulguis.

  Sincerament, no entenc aquells que menyspreen la formació universitària...tenen una visió molt curta de les trajectòries vitals.
 1. #134 {0x1f64e} El problema no és l'excés d'universitaris...el problema és l'excés de persones que no fan estudis secundaris, com ara els ni-ni.

  No tothom està capacitat ni té ganes per fer un grau universitari. Sempre hi haurà joves que no poden accedir-hi. Per això és imprescindible que aquests almenys facin algun cicle de formació professional.

  El llocs de treball de menys qualificació han de ser per a la immigració: sempre n'hi haurà i generalment estan poc formats acadèmicament.
 1. #145 {0x1f64e} Si fas una carrera pots acabar amb una gran formació i un bon títol acadèmica a una edat tan primerenca com els 22 anys. A partir d'ençà tens tota la vida per fer el que vulguis.

  Quin problema hi ha amb fer un grau?

  Només persones amb una visió massa curta poden oposar-se a estudiar una carrera universitària.
« anterior1

menéame