EDICIóN GENERAL

TVE ha alcanzado niveles predemocráticos de manipulación con el 'caso Lezo', según sus propios periodistas [51]

 1. {0x1f64d} TVE fa molt de temps que sembla una TV pròpia dels temps de Franco. Jo mai no la veig.

  Les televisions i ràdios espanyoles destaquen per fer debats sobre independentisme...sense independentistes! Com si no existissin!

Al Assad ratifica el "estado de guerra" entre Siria e Israel [69]

 1. {0x1f46d} Israel, com sempre, fent bullying. I tot això gràcies a la seva aliança amb el bully més gran del planeta, els EUA.

  I com no...sempre fent-se les víctimes, fent pena pel tema de l'Holocaust...excusa perquè els crims del govern israelià quedin impunes.

La jueza Alaya: "Los fiscales no mueven un dedo si no reciben órdenes desde Madrid" [85]

 1. #69 #58 Ja et vaig dir que allò que amagues es fa més fort. Tard o d'hora voldràs llegir aquest missatge...i ho faràs!
 1. #71 #69 Els que encara teniu el Franco al cap sou tan primitius!
 1. #55 {0x1f648} {0x1f649} {0x1f64a} La veritat que s'amaga es fa més forta.

  L'única teràpia vàlida per tal de tolerar els adversaris és exposar-t'hi més i més. Amagar el cap sota un forat no funciona.
 1. #47 {0x1f648} {0x1f649} {0x1f64a} Per què? Penses que el govern de Madrid no manega jutges i fiscals?
 1. {0x1f648} {0x1f649} {0x1f64a} Els catalans sabem de sobra com el govern de Madrid utilitza els jutges i fiscals per satisfer els seus objectius polítics.

  No és casual que després d'una setmana d'èxtasi mediàtic en relació a la corrupció a Madrid, ara intervinguin judicialment a Catalunya per desviar l'atenció. No dic que no s'hagi de processar als corruptes catalans...però just ara? Just ara per tapar la corrupció de Madrid?

Los medios de EEUU están preparando al pueblo para ir a la guerra con Corea del Norte [206]

 1. {0x1f64d} Els ciutadans europeus estan molt i molt desinformats quant a política exterior. Els governs europeus actuen en bloc per manipular a tota la ciutadania i justificar agressions en contra de Rússia i Síria. Ara engeguen la màquina per posar en la diana a Corea del Nord.

Susana Díaz 'pincha' en su primera intervención en Cantabria [96]

 1. {0x1f64d} Susana Díaz, la que diu que els catalans se'n porten els diners dels andalusos...quina poca-solta demagoga i populista!

Científico inventa una fotosíntesis artificial que limpia el aire y produce energía [Eng] [28]

 1. #27 {0x1f64e} No t'emprenyis, home. La veritat és que estic molt contenta amb els "bellugaires" (meneantes). Ja són molt pocs els que em voten negatiu, i en realitat sempre han estat una minoria des del punt de vista estadístic.

  També estic molt contenta pels caps de Meneame ja que creuen realment en els valors democràtics i la llibertat d'expressió.

Las grabaciones a Ignacio González evidencian las maniobras del PP para quitar y poner jueces y fiscales [55]

 1. {0x1f648} {0x1f649} {0x1f64a} Els catalans ja estem acostumats a veure com Madrid manipula jutges i fiscals per a les seves finalitats polítiques: es tracta de guanyar per la força allò que no poden guanyar a les urnes.

  I alguna d'elles, després de riure's de tothom, fa rodes de premsa fent-se la víctima...insòlit!

  Són les clavegueres de l'Estat...sempre n'hi ha hagut i sempre n'hi haurà:

  - Funcionaris, jutges, fiscals, periodistes, empresaris i polítics comprats.

  - Compra, incentius, xantatges, suborns, coaccions, amenaces...

  - Ús d'informació privilegiada per atacar a rivals polítics...

  Això és el pa de cada dia. Però si la política nacional és fastigosa, la internacional molt més: hi mor molta gent!

"No sabría decir si la pedofilia es un pecado", afirma obispo Lalanne [50]

 1. #45 {0x1f64d} Mira el diccionari de la RAE: sí que existeix pederasta com a persona. Estàs molt confós. T'aconsello que no barregis ciència i moralitat. La ciència ha de dir les coses tan com són...això ja ho va fer Freud fa més d'un segle...em pensava que ho havíem superat.
 1. #45 No tothom que fa pederàstia és un pedòfil. Hi ha pederastes circumstancials i, de fet, la majoria dels homes ho podrien ser. De fet, és molt probable que la majoria dels actes de pederàstia no la facin pedòfils. Hi ha estudis fets per psicòlegs molt inquietants: les persones senten excitació sexual per nens. És un tema delicat, i la ciència no pot entrar-hi com voldria.

  A més, insinues que tots els pedòfils fan actes de pederàstia. Això no és cert. S'entén com pederàstia l'abús sexual de nens, i no tots els pedòfils abusen sexualment de nens ni fan actes il·legals.

  Dir que tots els pedòfils són pederastes és equiparable a dir que tots els homes o dones són violadors. No té sentit.

El juez envía a prisión sin fianza a Jordi Pujol Ferrusola [CAT] [210]

 1. {0x1f648} {0x1f649} {0x1f64a} Alguns jutges i fiscals, com sempre, seguint els dictats del PP.

  Tothom sabia que després de l'èxtasi mediàtic de la corrupció del PP a Madrid es donarien les ordres oportunes per desviar l'atenció. I com sempre, Catalunya el millor boc expiatori!

  No dic pas que en Ferrusola no hagi d'anar a presó...però just en aquest moment? Just quan destapen la corrupció a Madrid? Tan fàcil és donar consignes als jutges?

"No sabría decir si la pedofilia es un pecado", afirma obispo Lalanne [50]

 1. #43 {0x1f648} {0x1f649} {0x1f64a} Deixeu que els nens s'acostin a mi...
 1. #41 {0x1f64d} M'he centrat més aviat en el terme "desviació sexual". Si no es considera l'homosexualitat una desviació sexual tampoc té sentit considerar la pedofília una desviació sexual.

  De fet, fa unes dècades la homosexualitat es considerava un trastorn psicològic, una desviació sexual.

  I si es considera l'atracció envers un infant una desviació sexual per consideracions d'edat...per què no l'atracció envers un vell?
 1. #20 {0x1f64d} Suposo que el límit entre pedofília i pederàstia és molt estret. Per exemple, un pedòfil que no té relacions sexuals amb nens però mira fotos sexuals de nens...està fent pederàstia o no?

  En conclusió, són les lleis de cada país les que determinen què és pederàstia i què no.
 1. #23 {0x1f64d} Si la pedofília és una desviació sexual, l'homosexualitat també ho hauria de ser, no?

  I si la pedofília és una desviació sexual, també ho hauria de ser les relacions sexuals entre persones amb molta edat de diferència, no?
 1. #33 {0x1f64d} En realitat la majoria dels homes són pedòfils. Una cosa és el que diu la moralitat i una altra el que diu la ciència.
 1. #35 {0x1f64d} La religió prové de la nostra ment racional. És un intent de fer ciència i explicar fenòmens difícils d'explicar.

menéame