EDICIóN GENERAL

¿Hay lenguas más complejas que otras?

#15

www.youtube.com/watch?v=37HoQMqgeQc
Nacionalismo lingüístico español - Juan Carlos Moreno Cabrera

Moreno Cabrera es Doctor en Filosofía y Letras por la Universidad Autónoma de Madrid. Desde 1993 es catedrático del Departamento de Lingüística, Lenguas Modernas, Lógica y Filosofía de la Ciencia de la Universidad Autónoma de Madrid.
#16 A mi no em parlis de nacionalisme lingüístic. Jo t'estic parlant en català, aquest dialecte degenerat de l'espanyol, per complaure la teva dèria nacionalista.

Desperta, el món ha canviat, el feudalisme ha acabat, ja no estem en els temps de Ivanhoe, deixa de llegir novel·la històrica.

El euskera és un dialecte de l'íber que està mort. És irrellevant, en un parell de generacions s'extingirà i només el llegiran a la facultat de filologia, secció de llengües mortes.

D'on has sortit tu? A veure...què has estudiat? Filologia? Història?...sembla que t'hagin rentat el cervell, però ben rentat!
#17 Euskara iberiarreraren dialektua? Non ikasi duzu hori? Bi belaunalditan galdua? Aspaldi entzuten ari garen kontua da hori...
#17 "El euskera és un dialecte de l'íber que està mort. És irrellevant, en un parell de generacions s'extingirà i només el llegiran a la facultat de filologia, secció de llengües mortes."

Tú flipas tío. ¿Un dialecto del íbero que está muerto? Me parece incluso más relevante antropológicamente hablando que el catalán y el castellano, que no dejan de ser lenguas romances derivadas del latín. Y se utiliza en el día día, en el núcleo de muchas familias y en las instituciones públicas de la CAV.
#16 Veus? per parlar un altre dialecte peninsular no sóc millor persona.

És que sou com nens, adolescents que es rebelen contra els pares, després madureu i esdeveniu adults (si aconseguiu sobreviure l'adolescència).

Tu només vols ser diferent, tenir un tret identitari, per ser diferent...i això és el que fan tots els adolescents.

Deixa de fer el tanoca...que estàs tot el dia darrere l'ordinador masturbant-te en comptes de sortir al carrer,treballar i arreplegar diners.

Tots els que sou de PODEMOS sou iguals...uns mandrosos malcriats, que no foteu res en tot el dia, tot el dia somiant que us salvarà el vostre líder (en el teu cas, el teu rei).
.

#18

No nos avergonzamos (ni razón tenemos) ni de Enneco Aritza cuando fundó el Reino en el IX, ni de Enrique III de Navarra, en el XVII hijo de una corte humanista que luchó por la tolerancia religiosa, contra Vaticano e institucionalizó el euskera en el Reino.

No, no somos monárquicos, somos republicanos, de nuestro Reino de Navarra queremos recuperar su soberanía y estatalidad para ser CIUDADANOS DE LA REPÚBLICA NAVARRA. :-)
#19 Aviam...si ets tan nacionalista...per què no em parles en el teu dialecte?...no t'amoïnis, ja utilitzaré un traductor per entendre les ximpleries que escampes que no et creus ni tu.

Digues-te a tu mateix: SÓC ESPANYOL, SÓC ESPANYOL.

Després de repetir-lo 1000 cops ja no et farà tant de mal i fins i tot t'hi acostumaràs i t'agradarà. És un bona teràpia per vèncer les fòbies.
#19 Jo crec que no saps parlar en el dialecte de l'espanyol que es parla als Pirineus...ets un fanàtic de pa sucat amb oli!
#19 Però no t'adones que estàs parlant d'un temps que ja no existeix...Ja t'has assabentat que no existeixen ni fades ni follets?

Reis, reialmes, cavallers...que has perdut el seny com Don Quixot?

Ep, desperta...que ets al segle XXI.
#19 I per què no em parles en el teu dialecte? Que no en saps?
#19 No et fa vergonya votar-me negatiu tota l'estona?

Ni tan sols ets capaç de escriure en el teu dialecte!

Quina mena de nacionalista de pa sucat amb oli ets?

Au, vinga, expressa't en el teu dialecte! No et tallis!

Et donaré dos consells:

1. LLEGEIX HISTÒRIA PERÒ NO T'HI APASSIONIS.
2. SEGUEIX LA POLÍTICA...PERÒ SENSE POSAR-TE DE PART DE NINGÚ.

Deixa de fer-te l'adolescent, deixa de masturbar-te tot el dia darrere l'ordinador, sembla que tens molt temps lliure!
#24 ¿ Te han baneao, cazurro ? Yo es que me meo.

#19 No te perdono que pensases que éramos la misma persona. Por cierto, ¿te acuerdas cómo se llamaba este perla?

menéame