Hace 10 años | Por MTM a agendadetombatossals.com
Publicado hace 10 años por MTM a agendadetombatossals.com

La marató "Perquè volem" naix d’una iniciativa popular que vol retre homenatge a la nostra llengua en uns temps convulsos en que es troba moltes vegades menyspreada, a través de contes infantils, música, poesies,nadales, endevinalles, teatre,poesia adults i contes d’adults | 2 parts: de 17 a 20 h, per a xiquets; des de les 20 h, per adults | Qui participarà? Actors i actrius , narradors orals, escriptors , poetes, associacions i persones amants del valencià,

Comentarios

ﻞαʋιҽɾαẞ

#0 Deberías poner el titular y la entradilla en castellano.

MTM

Queda clar que el "menéame" es un sistema autoritari que discrimina qualsevol llengua que les seves autoritats no coneguen. Que vos aprofite el meneo.

Batiste

#5 Hi han unes regles per agregar notícies. Una d'elles és escriure títol i lead en espanyol. És per això que et voten negativament, no és cap mesura censora. De fet pots trobar infinitat de notícies en diverses llengües (cat, eng, de, fr, gal,...)

MTM

Gràcies Batiste. En tot cas es una norma que no m'agrada i tampoc li veig cap sentit. De totes formes, ja estic acostumat a que me voten negativament per una gama de "infraccions" tan amplia que ja no me sorpren.

CHuRrOFlasH

No entiendo el rumano

MTM

Clar, eixa seria una forma molt recomanable de fomentar el valencià.

Catacroc

#2 Estaria bien que el titular y la entradilla estuviesen en español.