Hace 8 años | Por Kuttlas a idealista.com
Publicado hace 8 años por Kuttlas a idealista.com

La compañía S. Kidman y Co Ltd. posee la propiedad inmobiliaria privada más grande del planeta Tierra. Este empresa australiana cuenta con 16.000 cabezas de ganado, alojamiento para 170 trabajadores, comunicaciones vía satélite de última generación y suma terrenos por una superficie que supera los 110.000 km2, con lo que sería más grande que Portugal, Bélgica o Israel. Tras más de un siglo en manos de esta compañía, acaba de salir a la venta por 286 millones de euros.

Comentarios

alexwing

#35 Solo les falta tener toallas.

D

#1 Preguntale a alguno de los Pujol, seguro que quieren enterrar algun duru por allí.

ﻞαʋιҽɾαẞ

#49 Si no es en Suiza o en Andorra, no creo que les interese.

D

#50 Pero eso queda allá lejos. Lomejor les pierden la pista.

bandarakot

#49 O a Alfonso Guerra, Aznar, Felipe, Acebes, Griñan, Barcenas, Rita barbera, Camps .... que algunos no respirais y teneis la orejeras puestas y solo veis una cosa. Pujol's=Chorizos si, pero ya cansa que la respuesta siempre sea la misma.

D

#1 Paga en neo dracmas.

D

#16 Esos becarios veraniegos...

D

#9 Y que lo digas.

Pero me siento feliz y buena persona al dar soluciones prácticas a los necesitados.

D

#17 Demagogo!

Ah, que ya lo habías dicho tú

Arariel

#17 ...y trabajad

D

#17 robar niños es una especialidad de la casa española

ochoceros

#17 Y además lo tienen prácticamente virgen para urbanizar y construir infraestructuras y megaobras faraónicas con sus empresas. Hasta se pueden llevar al rey que nos puso paquito, así como a su prole.

D

#17 Imagina que le diera por funcionar...

P

#88 el último intento fué en Chile y creo que ni siquiera llegó a arrancar. http://www.salon.com/2014/09/16/ayn_rands_capitalist_paradise_lost_the_inside_story_of_a_libertarian_scam_partner/

#17 Yo alucino, se habla mucho de que meneame está llego de rojos comunistas pero solo veo a yankitrolls como@TheBigTodólogo por todas partes

D

#95 Eso te ocurre porque ningún cerdo se huele su propia mierda.

#98 Tienes razón, además la mierda yanki no se huele, se come, pero dicen que sabe muy bien. Me lo confirmas?

D

#100 Sí. Te confirmó que es mejor que el bokata de chope y la litrona caliente que reparten en la korrala en la que vives.

Artok

#8 y a quién exprimiríais y sodomizaríais si no!

D

#18 A cambio de un bocata de chope y una litrona caliente, no nos faltarán candidatos.

Ferran

#18 ¿a tu madre? roll

Artok

#22 a la tuya, que es más gorda lol

@admin, tengo un loco detrás insultándome, haz algo plis!

D

#26 ¿eres lo suficientemente fascista como para gozar del privilegio de libertad de expresión?

Ferran

#23 me tienes hartok con tus negativos

D

#23 No facis cas a@Ferran. És una persona molt curta, no té arguments ni discurs. Utilitza Meneame per promocionar-se.

Només té una neurona i no pas a la titola, la té al dit índex, que és la que acciona per votar negatiu.

FerranFerran és molt envejós...i com tots els envejosos és perillós.

FerranFerran és un ignorant...i com tots els ximples quen pensen que tenen poder es comporten autoritàriament.

Malauradament tenim molts dirigents com@Ferran. Així anat el país, amb gent mediocre i autoritària, tancades, ignorants, sense cap empatia i respecte.

D

#22 Ets molt curt.

Algun dia escriuràs algun missatge més llarg d'una línia.

Realment ets tan babau com aparentes?

Ets molt envejós i destructiu perquè et saps mediocre.

D

#34 Em fas penaFerranFerran, t'ho dic de debò, no pas per insultar-te.

El que dic de tu ho dic sincerament. La meva hipòtesi sobre tu és que eres un mal estudiant i com a alguns d'aquests t'agradava fer dibuixets en les avorrides classes que no podies comprendre.

Amb això i l'auge de les xarxes socials has intentat guanyar-te la vida. Però evidentment, la cultura i la intel·ligència es guanya a còpia d'estudi, observació i raonament.

Has de crèixer. De res no serveix que vagis pel món intentant acallar les veus que no t'agraden. Te'n trobaràs moltes, el món és molt divers. Només et queda una solució: adaptar-te a la diversitat, obrir la teva ment, deixar d'estar tot el dia jutjant i observar el món tal com és, no com tu voldries.

Fas pena. Procura deslliurar-te de les capes identitàries que t'impedeixen crèixer. No pots continuar com un nen petit corrent a la mama a xivar-te. Això és una actitud infantil, d'una persona que no ha madurat encara.

No pots continuar fent de xivato de la classe. Ja no ets un nen. No te n'has adonat?

Com vols ser dibuixant si ets incapaç de copsar el món tal com és, sense jutjar-lo?

Ferran

#37 Jo podría analitzar el problema mental que tens tú, però passo

D

#40 És evident que tens problemes mentals.

Tens una intel·ligència baixa i poc nivell cultural. Tens una personalitat molt tancada. Això fa que tinguis l'autoestima molt baixa, que et sentis mediocre i infravalorat i ho compenses amb actituds autoritàries, sàdiques i regressions infantils, com anar a queixar-te als administradors...que ja saps que no t'han donat la raó. Això ho fa el típic "xivato" de la classe...però de 10 anys!!!

La teva consciència de mediocritat i inseguretat fa que siguis un envejós, i per tant perillós. Suposo que Meneame puja la teva autoestima i et dóna la quota d'autoestima que necessites...però a la vida real t'ensorres.

Ferran

#41 I que fas tú aquí perdent el temps? Com va la teva vida real? roll

Crec que et penses que jo porto una vida com la teva

D

#42 Jo aprenc i comento. Tu censures i destrueixes.

Jo eixamplo la diversitat, tu proves de reduir-la.

Ets un envejós perillós.

Ferran

#43 Si aprens tant com és que encara parles en català mentre tothom et critica? No seràs tú la que et tanques a tú mateixa i trobes aquí algú que t'escolta, mentres al mon real ningú ho fa?

Marxo a la piscina amb els meus nebots... que jo sí tinc vida fora d'aquí!

D

#44 Tens nebots!...esclar...no tens parella ni fills. D'això en dius vida...quan tindràs una vida pròpia?

Fagocites la vida dels teus nebots tant com la dels usuaris dels fòrums...perquè no tens vida pròpia, i això et fa envejós i destructor.

Busca't una parella i tingues fills propis. Això et farà crèixer i ser més obert.

Construeix una vida pròpia en comptes de voler destruir la dels altres.

Seifer

#45 #44 Aneu a un hotel...

D

#53 Ha ha ha tens raó...però no sempre és fàcil deslliurar-se d'una persona destructora i envejosa.FerranFerran és d'aquesta mena de persones que en castellà diuen que "es como el perro del hortelano, ni come ni deja comer". Traduït significa: "No aporta res significatiu als comentaris però tracta de censurar aquells que sí que ho fan".

A veure, quin paio es dedica un dissabte tarda a sortir amb els seus nebots?

Seifer

#54 Pero què més et dona? lol No us conec a cap dels dos, pero sembles una ex rencorosa del Ferran, que vols que et digui. Això sembla el Diario de Ana Rosa o quelcom semblant...

D

#55 És que ve de lluny...tu creus que és normal que un paio de 30 anys vagi a plorar a l'administrador i "chivarse" que parlo català? No ho havia vist mai...sembla una actitud pròpia d'un nen de 10 anys.

Doncs ha fet coses com aquesta. De fet, els administradors no li han donat la raó, i algú ja li ha dit que cadascú parla com vol. Altres usuaris també li han retret aquesta actitud.

També m'ha estat empaitant, a banda de votar-me negatius i insultar-me.

Ja sé que només és un mitja merda, un friki informatic inculte i fracassat del sistema educatiu (és evident que no és molt intel·ligent i que no ha estudiat una carrera), però trobo que algú li ha de fer veure que cal que creixi i eixampli la seva mentalitat. Això o, com a mínim, que no insulti.

Que passi un dissabte tarda amb els seus nebots diu molt d'ell: no té parella ni amics, enllà el medi-mitjà informàtica que tant fa per la seva autoestima.

Seifer

#56 Ostia quantes merdes que dius lol

En lo únic que coincideixo és en que la gent ha de poder parlar amb la llengua que vulgui. Pero desprens uns aires d'elitisme pel simple fet d'haver estudiat una carrera que només he escoltat de les persones més superficials i simplistes que he conegut fins ara.

El teu estil de vida no és superior.

D

#57 No dic que el meu estil de vida sigui superior. Dic queFerranFerran és una persona poc intel·ligent i oberta, i té una personalitat autoritària pròpia dels dictadors. De fet, he trobat aquesta mateixa actitud i mentalitat en molts informàtics (jo hi vaig treballar), de manera que parlo amb coneixement de causa. La dedicació intensa a la informàtica estreta extraordinàriament la mentalitat de les persones. Qui serà més competent socialment, un informàtic que es dedica 10 hores davant una pantalla d'ordinador o una agent de serveis socials?

Parles d'elitisme...Hi ha algú més elitista que aquell que vol imposar la seva voluntat i el seu estil de vida sobre les altres persones? Doncs aquesta era la intenció deFerranFerran, imposar-me el seu estil de vida i incitar a altres en contra meva.

Tu no et consideres superior a algú que té la moralitat d'una pedra? No som iguals. L'autoritarisme és un defecte moral que degrada a aquells que l'exerceixen...@Ferran és d'aquests.

Seifer

#58 Molt bé, el Ferran és molt dolent. Ok.

Pero que hi té a veure l'autoritarisme en que sigui informàtic, o no tingui fills, o no tingui parella, o tingui relació amb els seus nebots, o no s'hagi tret una carrera? Intentes menysprear en Ferran i acabes faltant el respecte a tothom per un motiu o altre amb tots aquests prejudicis absurds que tens.

D

#59 Mira...qui primer ha faltat al respecte ha estat ell...però t'hauries de remuntar molts missatges enrera. Ja t'ho he explicat. Sembla que en vulguis fer d'advocat defensor, al meu parer de forma prou partidista.

Pel que fa als atributs que esmentes, informàtic-autoritarisme-fills-parella-nebots també ho he explicat.

Molts informàtics tenen problemes de personalitat. No dic que no n'hi hagi de normals, però un gran nombre tenen trastors de la personalitat i psicològics, per exemple trastorns de l'espectre autista, personalitat esquizotípica, personalitats evitatives, fòbia social etc., cosa que no crítico, simplement és una forma de ser al món.

La informàtica atreu a persones amb aquestes característiques, essencialment poc sociables i amb dificultat per relacionar-se, i que troben al medi-mitjà informàtic una forma d'ocupar-se i adquirir una identitat positiva.

A banda d'això, tal com t'he comentat, el treball d'informàtic pot ser molt absorvent i estretar molt la consciència, fent encara més difícil les relacions socials i desenvolupar habilitats socials, com l'empatia, l'escolta, el respecte, etc. I això es manifesta en els actes, en el comprtament de la persona, en aquest cas a l'hora d'enviar missatges.

Aparentment, una persona jove que un dissabte a la tarda no surt amb una parella o amics pot ser un indici d'una persona aillada, que no es relaciona enllà l'àmbit familiar i el medi-mitjà informàtic.

La personalitat autoritària és un indici d'estretor mental, de poca coneixença del món, de poc nivell cultural, de poca intel·ligència, d'haver viatjat poc i haver conegut altres cultures. Alguns psicòlegs també ho consideren un tret de la personalitat.

Pel que fa al tema de la intel·ligència i la formació, una persona que a Meneame només escriu missatges d'una sola línia i insubstancials no sembla gaire assenyada ni intel·ligent ni educada.

Titto87

#60 Uala y sigue..

Ferran

#60 Lo gracioso es que pide que miréis mis mensajes cuando los suyos si que son todos una sarta de trolleadas. En #54 se burla de que no tengo vida por pasar la tarde de un sábado con mis sobrinos, cuando ella se la pasa trolleando en Menéame

Titto87

#41 Estas fedeando al troll nivel campeonato. Ánimo sigue intentándo ganar la razón.
Internet fight here!

i

#8 "a las personas de bien" .... PP style!! lol lol lol lol

D

#8 Las personas de bien... no te haces idea de lo jodidamente rancio y asquerosamente facha que suena eso.

D

#8 ¿Ahí falta un entrecomillado, verdad? ¿Verdad? Uno ya no puede estar seguro de nada en esta vida : (

Azucena1980

Tiene piscina?

Ferran

#3 Vale tan poco porque es un desierto.

D

#7 todo lleno de placas solares-molinos.

D

#38 Segun tengo entendido las placas solares en los desiertos no turutan del todo bien. No se si unas de esas que reflejan el sol hacia un punto irian mejor.

Piperrak

#48 Si que funcionan bien. Las elevadas temperaturas hacen que baje su rendimiento, pero se compensa con la gran radiación media que llega a lo largo de todo el año.
Por otro lado los terrenos arenosos pueden encarecer la cimentación de las estructuras que sujetan los módulos.

D

Prefiero Portugal

c

#78 Eso, que Portugal ya está hecha.

D

Para la nueva casa defesavamafesavama

Apostolakis

Lo mejor es que podría salir en pelotas al patio y ningún vecino me molestaría

D

#4 Como medio Australia.

Apostolakis

#62 de vecinos o en pelotas?
Con el calor que hace seguramente nus huevos cubran media Australia.

D

Propongo nombrar este hilo como hilo mas surrealista del año.

m

No habléis muy alto, a ver si se entera el Pocero

Arariel

Hagamos una colecta. ¿Quién se anima?

cuestionador

Como la Troika se entere la compra y pone a Crecía allí.

holaquease

#10 O lo compramos entre todos los independentistas y nos vamos allí a tomar por c....

holaquease

¿Cuanto conseguiríamos todos los usuarios de menéame a 20€ por barba?

#13 Pues la misma deuda que un banco griego pequeño aprox.

D

Que se la compren los griegos y se muden allí. Esa finca tiene más posibilidades de prosperar que su país.

pakitov

Para poner contexto a las dimesiones, ha salido a la venta por aproximadamente la mitad de la desviación presupuestaria del palacio Cibeles (según la entrevista del nuevo concejal de Ahora Madrid)

Desvíos de mas del 1000% en la reforma del palacio de Cibeles, de 40 millones presupuestados a más de 500.

Por esa regla de tres, los madrileños se podrían haber comprado dos Portugales (es en modo coña ya se que no es comparable, pero es para poner dimensión al dramático desfalco al que nos está sometiendo la casta política pq aveces se habla de millones de euros y se pierde el contexto... y eso es solo la punta del iceberg...)

Artok

Edit

D

Paso...Los lavabos pillan muy lejos.

D

Imagináis la cantidad de rotondas que se podrían construir?

ruinanamas

Como para darle una vuelta al terreno con el Opel Corsa del comercial de la inmobiliaria. Necesitas unas cuantas gasolineras por el camino. Si luego se avería el coche hay aseguradoras que van con un León y te comen.

jainkone

el gobierno vasco esta interesado...

D

... y qué tal si se la devuelven a los legítimos propietarios aborígenes a quienes se la robaron.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Xtrem3

¿Cuántos miembros "habemos" en menéame? ¿A cuánto tocamos? Propongo fundar nuestro estado, con casinos, y furcias. Me pido rey.

poyeur

#33 creía que éramos una colectividad autogestionaria... Además yo no le voté

D

#33 Rey putero y cazador te ha faltado decir.

T

Ideal parejas. Miles.

D

habrán agotado el agua del acuífero y querrán salir de allí antes de que la gente lo sepa y sus terrenos no valgan nada.

Darknihil

Seguro que ahí es donde vive el de Ex-machina, por eso lo venden.

kucho

cantidad similar a la pagada por el centro comercial mas grande de nuestro pais y el tercero de europa.

NapalMe

En medio del desierto, sin salida al mar...creo... no le veo mucho futuro.

D

Si fuera de España ese terreno, adivina cuanto ibi tendría que pagar.

D

Ya que por ahí proponen terraformar Marte y lo proponen como si fuera algo relativamente sencillo no es mala inversión. Compras la parcelita, la conviertes en la selva del amazonas y te dedicas a vender madera de la buena.

D

Por que no lo compran para llevar a los 40.0000 refugiados y que se busquen la vida?

antonioricaurte

A que lo compran los chinos.

D

Acabo de ojear en google earth la "finca" y es un enorme y desolador desierto. A no ser que tenga minas de algún tipo u otra riqueza escondida no le veo ese precio ni de broma, por muy grande que sea.

T

A ver quien es el listo que paga el IBI.

e

#61 Si gobierna el PP allí no problemo

Con dos sobres bien repartidos se declara patrimonio-solar y a recibir subvenciones del estado sin pagar el IBI.

D

Yo voto por que se cambie Israel alli, asi no tiene palestinos que bombardear al lado.

chclau1

#93 Si se mudan los palestinos el efecto seria el mismo.

La diferencia es que si se mudara Israel dejaria de ser un desierto, mientras que si se mudaran los palestinos seguiria siendo un agujero inmundo y encima no tendrian a quien culpar por ello.

1 2